Blogging, canva, greek fonts

12 bold ελληνικές γραμματοσειρές (greek fonts) του CANVA για να εμπνευστείς!

Αν ψάχνεις ιδέες για ελληνικές γραμματοσειρές για το blog σου και χρησιμοποιείς το πρόγραμμα επεξεργασίας Canva, κάνε κλικ και δες αυτές τις 12 έντονες (bold) γραμματοσειρές.

Έχω αναφερθεί και σε παλιότερη ανάρτηση για το πως μπορείς να βρίσκεις τις ελληνικές γραμματοσειρές (greek fonts) του CANVA, χωρίς να δοκιμάζεις μια-μια να δεις αν λειτουργεί στο ελληνικό κείμενο.

Αν δεν το έχεις διαβάσει ήδη, πάτησε εδώ και μάθε 5 κρυμμένα μυστικά του CANVA. Στο Νο 4 αυτού του άρθρου θα βρεις ένα μικρό κολπάκι για να εντοπίζεις πολύ πιο εύκολα και γρήγορα τις ελληνικές γραμματοσειρές.

Το πρόγραμμα επεξεργασίας εικόνας Canva είναι από τα λίγα προγράμματα που διαθέτει μια ικανοποιητική ποικιλία από ελληνικές γραμματοσειρές. Και λίγες δεν τις λες! Εκατόν είκοσι (120) στον αριθμό καλύπτουν μια αρκετά μεγάλη ποικιλία σε είδος (bold, handwriting, typewriter, calligraphy κοκ.) και κατα καιρούς προσθέτονται κι άλλες.

👉 Διάβασε κι αυτό: Πως να δημιουργήσεις Mask Effect | Canva Tutorial

Από το λογότυπο ενός blog ή μιας ιστοσελίδας μέχρι τα δημοφιλή quotes και τα διάφορα templates για τα Social Media (πχ. Pinterest), οι γραμματοσειρές αποτελούν ένα απαραίτητο κομμάτι στο blogging.

Στο παρακάτω post θα δούμε μερικές – συγκεκριμένα 12 – έντονες (bold) ελληνικές γραμματοσειρές του CANVA που μπορείς να χρησιμοποιήσεις στο blog σου.

Εσύ ποια προτιμάς;

👉 Διάβασε κι αυτό: 5 έξυπνα Canva Tips που ίσως δεν γνωρίζεις!

👉 Διάβασε κι αυτό: Πως να βάλεις καλύτερη σκίαση (drop shadow) σε κείμενο ή εικόνα| Canva Tutorial

Πώς σου φάνηκε το άρθρο; Εσύ ποια γραμματοσειρά χρησιμοποιείς περισσότερο;


Σχετικά άρθρα:

Πως να δημιουργήσεις Mask Effect | Canva Tutorial
6 έξυπνοι τρόποι να χρησιμοποιήσεις τα χρώματα του Canva!
Πως να βάλεις background μέσα σε κείμενο | Canva Tutorial
4 τρόποι να φτιάξεις λεπτές γραμμές (dividers) | Canva Tutorial


👉 Μην παραλείψεις να κάνεις εγγραφή στο Newsletter μου για να μείνεις ενημερωμένος, αλλά και να με ακολουθήσεις σε Facebook, Instagram και Pinterest!

signature-curious-blog2

9 σκέψεις σχετικά με το “12 bold ελληνικές γραμματοσειρές (greek fonts) του CANVA για να εμπνευστείς!”

Σχολιάστε

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.